SUPU! FOOD

SUPU! FOOD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 75 beoordelingen
29 apr 2019 om 20:42 Eten was super slecht en smaakloos! Jullie zijn echt achteruit gegaan in kwaliteit! Erg jammer, maar niet voor herhaling vatbaar
27 apr 2019 om 22:29 Mijn bestelling is helaas niet bezorgd. Ik heb hun een paar keer gebeld. Een SMS gestuurd en geen gehoor. Hoe moet dit nu verder?? Hoe krijg ik mijn geld terug? Zo jammer dat ik de reviews niet had gelezen. Dan had ik hier sowieso niet bestelt!
25 apr 2019 om 22:01 Mijn bestelling was niet compleet, eten slecht.
8 apr 2019 om 21:40 Het ging goed en vlug
1 apr 2019 om 11:28 Was op een zondag dus het kan gebeuren dat de bezorging lang duurt.
24 mrt 2019 om 19:54 Slechtste service ooit. Alleen een eri eri en vleesworst besteld en heb 2 uur op bijn bestelling gewacht terwijl het hier 4 minuten vandaan is.(kwam ik later pas achter). Eten ook nog eens koud.
24 mrt 2019 om 19:47 Koud eten, bezorgd na 2,5 uur
17 mrt 2019 om 10:45 De bouillion van de saoto had eeg weinig smaak. Voor 2 saoto was er maar 1 klein bakje ketjap sambal. De pindasoep had ook weinig smaak
6 feb 2019 om 19:10 Het eten is zoals altijd heerlijk en het personeel vriendelijk . Bij de bezorging word er een levertijd van 40 min aangegeven echter wacht ik altijd langer dan 1 uur ! En dat voor 2 kleine soepjes. Zo zonde telkens weer!! Hopelijk word eraan gewerkt!
17 jan 2019 om 19:40 Bezorgtijd duurde wat langer dan verwacht. Maar het eten was lekker en prima
14 jan 2019 om 15:47 Eten was erg lekker en op tijd!!
18 dec 2018 om 18:23 Ik ben heel erg ontevreden. Ik wilde het 15:45, maar ik kreeg het al om 13:30. Ik had geluk dat ik thuis was. Ik had de BBQ chicken met friet en ik heb hier niks positiefs over te vertellen. De kip smaakte nergens naar en de patat was niet helemaal gaar