SUPU! FOOD

SUPU! FOOD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 84 beoordelingen
8 sep 2019 om 21:00 De bezorging was bovenverwachting snel! Als ik bij Supu zelf bestel moet ik namelijk net zo lang wachten!!! Dus deze bezorging is prima bevallen!
31 aug 2019 om 20:18 Saoto was omgevallen in de tas van de bezorger. Hij gaf alles dan ook los i.p.v. in een zak. I.P.V. 2 saotos had ik dus 1.5 saoto. Kipsate was niet helemaal gaar. Telo was niet geweldig. Saoto was wel lekker maar 1.5 i.p.v. 2 porties. De bezorging wassnel
4 aug 2019 om 20:09 Dit is echt niet normaal. Deze mensen proberen je te naaien! Niet doen! Een order direct via thuisbezorgd, doen alsof ze niet snappen wat je wilt hebben, en zetten de order na een uur niet te bellen gewoon op voltooid. En via telefoon liegen. Fuck deze.
29 jul 2019 om 20:43 Pindasoep is altijd lekker! Bezorger heel aardig!
21 jul 2019 om 19:43 16:27 een bestelling geplaatst 19:36 nog steeds geen eten bezorgd ,contactnummer gebeld niemand die reageert of een update geeft over mijn bezorging ,niemand die de tel. beantwoord, een bericht verzonden nog steeds geen reactie.Sterren stellen niets voor.
4 jul 2019 om 22:56 SMAAKLOOS!!!
8 jun 2019 om 22:36 Kwalitatief-/prijs: goede -/lekkere portie. Niet te: zoet, zout, vet of kruidig. Kruidencombinatie: perfect. Meteen herkenbaar bij de consumptie. Een gezonde maaltijd.
2 jun 2019 om 22:25 Erwtensoep veel te zout, en niet een behoorlijk stuk vlees allen maar uit elkaar gevallen vlees. De rest was ook niet wat ik verwacht had.
30 mei 2019 om 21:43 Meer dan een uur gewacht. Bestelling was niet compleet en het eten was ijskoud. Nooit meer!
29 apr 2019 om 20:42 Eten was super slecht en smaakloos! Jullie zijn echt achteruit gegaan in kwaliteit! Erg jammer, maar niet voor herhaling vatbaar
27 apr 2019 om 22:29 Mijn bestelling is helaas niet bezorgd. Ik heb hun een paar keer gebeld. Een SMS gestuurd en geen gehoor. Hoe moet dit nu verder?? Hoe krijg ik mijn geld terug? Zo jammer dat ik de reviews niet had gelezen. Dan had ik hier sowieso niet bestelt!
25 apr 2019 om 22:01 Mijn bestelling was niet compleet, eten slecht.